U bent niet ingelogd.

Spelling

Spellingoefenen.nl

Werkwoordspelling oefenen.

Oefen het woordpakket spelling. Kies je groep en oefenen maar. Voor groep 4 t/m 6.

Vind je spelling moeilijk of wil je thuis nog eens oefenen. Website waarop de kinderen kunnen oefenen voor spelling.

Zorg dat je kampioen wordt in woordjes. Ga de wedstrijd aan met andere kinderen uit Nederland (kies ‘taal’ en daarna je groep om ‘woordenkampioen’ te worden).

Woordenschat
Print hier werkbladen voor woordenschat.

Topografie
Oefen hier je provincies.

Rekenen
Een superleuke site om te oefenen voor rekenen. Als je iets niet snapt kun je meestal een filmpje bekijken waar het wordt uitgelegd. www.rekenen-oefenen.nl biedt alle mogelijkheden om op een leuke en verantwoorde manier rekenen te oefenen voor de groepen 2 tot en met 8 van het basisonderwijs.

Ook op deze site kunnen de kinderen lekker oefenen met sommen en tafels, voor de groep 4 tot en met 8.

Tafels (en hoofdrekenen)
Sommenkampioen. Zorg dat je zo hoog mogelijk in de highscorelijst komt door zo snel en zo goed mogelijk de sommen te maken. Voor groep 5 t/m 8.

Oefen op een leuke en attractieve manier je tafels. Voor groep 4 t/m 8.