U bent niet ingelogd.
Inloggen
Reformatorische basisschool Eben-Haëzer

Inschrijven/aanmelden

Aanmelding leerlingen
Wilt u uw kind aanmelden voor onze school? Wanneer u al meer kinderen op onze school hebt, vindt inschrijving zondermeer plaats. U kunt dit voorbeeldformulier invullen en opsturen:

Het aanmeldingsformulier is hier te downloaden

Hebt u nog geen kinderen op onze school en behoort u wel tot onze kerkelijke achterban? We nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek met onze directeur. (De volgende kerkgenootschappen behoren tot onze kerkelijke achterban: Oud Gereformeerde Gemeente, Gereformeerde Gemeente in Nederland, Gereformeerde Gemeente, Christelijke Gereformeerde Kerk, Hersteld Hervormde Kerk en Protestantse Kerk in Nederland.) Na dit gesprek kunt u alsnog het bovengenoemde formulier invullen en opsturen.

Hebt u nog geen kinderen op onze school en behoort u ook niet tot de kerken van onze achterban, dan nodigen wij u van harte uit voor een gesprek met onze directeur en een bestuurslid. In dit gesprek zal de identiteit van onze school centraal staan. Na dit gesprek en akkoordverklaring door het bestuur kunt u alsnog het bovengenoemde formulier invullen en opsturen. 

Lidmaatschap van de vereniging
Ouders worden gewoonlijk ook lid van de schoolvereniging door middel van het bijgevoegde formulier Aanmeldingsformulier schoolvereniging. U kunt kiezen voor een enkel lidmaatschap of een dubbel lidmaatschap. Het enkel lidmaatschap kost € 55,-. Worden beide ouders lid (dubbel lidmaatschap) dan kost het lidmaatschap € 65,-.    
U kunt ook lid van de schoolvereniging worden zonder dat u kinderen op school heeft. De kosten daarvan zijn € 22,50 voor de eerste persoon uit het gezin en € 20,- voor elk volgend lidmaatschap.

Kunt u de formulieren niet openen? Installeer dan Acrobat Reader.